Boeken

1990 Lijn in Voeding
Een speciale wijze van voeding en combinatie van ingrediënten waabij gezondheid en gewicht een evenwaardige rol spelen.

1992 Het grote sapboek (2e druk)
Groenten- en vruchtensappen waarin alle voedingsstoffen aanwezig zijn met als doel op een gezonde manier gewicht te verliezen.

1993 Grenzeloze stoofpotten (3e druk)
Internationale recepten. De oude manier van koken opnieuw ontdekt; groenten, vruchten, vlees, vis en vegetarische gerechten in verrassende combinaties.

1994 Alles over maaltijdtaarten
1994 Alles over stamppotten en stoofpotten
1995 Alles over maaltijdsalades
1995 Alles over koken met fruit
1995 Alles over koken met kaas
1995 Alles over koken met kruiden
1996 Alles over desserts en natafelen
1996 Alles over koken met vis
1996 Alles over maaltijdsoepen

1997 Koken op Vakantie
1997 Koken op Kamers (2e druk)
1998 Meer Smaak dan Tijd

2005 +/- Meer energie met minder koolhydraten
2006 +/- Gezond eten met je kinderen

Voor het Voorlichtingsbureau Brood
2007 Brood kan altijd (2e druk)

Voor het Nederlands Visbureau
2003 Vis (3e druk)
Basistechnieken

2005 Vis 2 (3e druk)
Voor elk moment van de dag

2007 Over Vis & Vis
Alles over vis, visserij, bereiden, bewaren etc. Met 70 recepten.




In samenwerking met uitgeverij Orange House (Streekgerichte boeken)
Koken in Roermond
Koken in Langedijk
Koken in Langedijk 2
Koken rondom de Kaag en Braassem
Koken in Enkhuizen
Koken in Arnhem
Koken in Haarlem
Koken rondom het IJsselmeer
Koken in Purmerend
Koken in Volendam
Koken in Lemmer
Koken in Sneek
Koken in Leiden
Koken in Den Helder
Koken in Eindhoven
Koken in Hoorn
Koken in Horst aan de Maas
Koken op Terschelling
Koken op Texel
Koken op Ameland
Koken op Vlieland

Voor Beemsterkaas
Lekker koken met kaas!
Keten in de keuken

Voor Superunie
"Tsjakka" Kinderkookboek

Voor Natrena
Lekker in Balans
basisboek voor koken zonder suiker

Voor Douwe Egberts
Puur genieten
koffierecepten en tips (250 jaar Douwe Egberts)

Voor Koopmans Meelfabrieken
Bakken in Europa
bakboek 150-jarig jubileum

Voor Aviko
Avikookboek
recepten met Aviko’s aardappelproducten

Voor Henri Willig
Kaasgerechten met exclusieve Hollandse kaas
(in 6 talen)

Voor Weighwatchers
Magnetronrecepten
(eindredactie van de vertaling)

Voor Panasonic
Handboek voor twee nieuwe typen magnetrons